VIDEO | Oamenii legii au acționat și ieri pentru menținerea ordinii și siguranței publice

Oamenii legii au acționat și ieri pentru menținerea ordinii și siguranței publice, verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și de distanțare fizică.

S-a procedat la verificarea respectării măsurilor stabilite  la 15  agenți economici. Prin punctele de trecere a frontierei de stat au intrat ieri în țară 359 de maramureșeni. La TELVERDE 0800800165 s-au primit trei sesizări care sunt în verificare de către instituțiile abilitate de control.

În Monitorul Oficial al României nr.627/2020 a fost publicată Hotărârea de Guvern nr.553 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 17 iulie, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Reamintim cetățenilor că rămâne în vigoare măsura suspendării  consumului de produse alimentare și băuturi alcoolice și nealcoolice în spațiile comune de servire a mesei din restaurante, hoteluri, moteluri, pensiuni, cafenele sau alte localuri publice, din interiorul clădirilor. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.