O nouă clasificare a treburilor: Intercity, InterRegio şi Regio

O nouă clasificare a treburilor: Intercity, InterRegio şi Regio

  Incepand cu data de 11 decembrie  clasificarea trenurilor se va schimba. Mofificarea survine o data cu noul mers al treburilor. In acest sens demunirile de Accelerat, Personal si Rapid vor fi inlocuite cu demunirile de : Intercity  InterRegio si Regio 

Cei care se pregatesc de drum in perioada 9 si 10 decembrie  vor avea o surpriza, deoarece conform noului Plan de Mers, toate trenurile vor fi tarifate prin asimilare la rangurile actuale: trenurile Interregio vor fi tarifate ca trenuri Accelerate, iar trenurile Regio vor fi tarifate ca trenuri Personale. Schimbarea clasificarii trenurilor a fost o cerinta a fondului Fondul Monetar International.
Avand in vedere implicatiile trecerii la aceste trei noi ranguri de tren, din punct de vedere al bazelor de date si al aplicatiilor de vanzare a biletelor, pana la data de 8 decembrie 2011 inclusiv se vor putea emite legitimatii de calatorie la ghiseele de emitere din statii si agentii de voiaj si prin intermediul celorlalte servicii complementare  numai pentru trenurile prevazute in actualul plan de mers (inclusiv pentru trenurile cu circulatie in data de 9 decembrie 2011).
Astfel, legitimatiile de calatorie pentru trenurile cu circulatie in data de 10 decembrie vor fi disponibile la vanzare incepand cu data de 2 decembrie. Legitimatiile de calatorie pentru trenurile prevazute in planul de mers 2011/2012 se vor putea achizitiona numai incepand cu data de 9 decembrie 2011.
 CFR Calatori a anuntat ca serviciul de vanzare online va fi indisponibil in zilele de 9 si 10 decembrie 2011. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.