O masina de teren a fost serios avariata intr-un accident feroviar la Viseu de Jos

O masina de teren a fost serios avariata intr-un accident feroviar  la Viseu de Jos

    O masina de teren a fost serios avariata intr-un accident feroviar care a avut loc ieri noapte la Viseu de Jos. Soferul a reusit sa se salveze inainte ca trenul personal care circula pe relatia Sighetu Marmatiei – Cluj-Napoca sa il izbeasca.  Politistii Biroului de Transporturi Maramures l-au amedat pe cetatean cu toate ca acesta sustine ca singura posibilitate de a ajunge in catunul Valea Dragoiasa este pe calea ferata, pentru ca drum nu exista.
 Locuitorii din Valea Dragoiasa s-au plans in repetate randuri autoritatilor din Viseu de Jos reclamand lipsa drumului. Practic, pentru a ajunge la casele lor ei trebuie sa treaca cu masinile drumul de fier care se afla in zona. Asta s-a intamplat si in noaptea cand s-a produs accidentul feroviar. Barbatul, aflat la volanul unei masini de taren, a plecat spre socrii sai, care stau in Valea Dragoiasa. A trecut calea ferata, dar pe drum a fost ajuns din urma de trenul personal. Soferul nu a mai putut sa scoata masina de pe sine. Mecanicul de locomotiva l-a vazut, a incercat sa franeze, dar nu a reusit sa evite impactul si a fost nevoit sa isi continue drumul, fara sa se opreasca, fiind in panta. Norocul soferului a fost ca a reusit sa se  salveze in ultima clipa. Masina de teren a fost aruncata intr-o rapa, fiind distrusa in totalitate.
“Un coleg de la Postul Politiei Transporturi Viseu de Jos s-a deplasat la locul incidentului. A gasit autovehicul, insa nu a gasit nicio persoana, in locul respectiv. In dimineata urmatoare colegul nostru s-a intors la locul respectiv impreuna cu un politist criminalist pentru cercetarea la fata locului   a declarat pentru TV Sighet, Stefan Bora, seful Politiei Transporturi Maramures.
Barbatul va fi nevoit acum sa plateasca o amenda contraventionala in valoare de 500 de lei pentru ca rula cu masina pe calea ferata. Cat despre problema cu care se confrunta locuitorii din Valea Dragoiasa autoritatile spun ca inca nu au solutii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.