4 bihoreni acuzati de trafic de minori au ajuns dupa gratii

4 bihoreni  acuzati de trafic de minori au ajuns dupa gratii

O grupare infractionala specializata pe trafic de persoane si de minori, formata din patru oradeni a fost destructurata de politisti. Cei patru risca sa stea la inchisoare intre 7 si 18 ani.
    In cadrul Operatiunii Strada, politisti Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor DIICOT, Serviciul Teritorial Oradea au definitivat cercetarile la inceputul lunii iunie, fata de activitatea infractionala a gruparii. Aceasta esra formata din patru membrii, toti din Oradea, cu varste cuprinse intre  21 si 35 de ani. Cei patru sunt acuzati ca au racolat, potrivit politistilor, sase tinere cu varste intre 15 si 26 de ani, cu dificultati materiale, din Oradea, pe care le-au exploatat sexual. Cei patru le-au amenintat, folosind violenta si le-au obligat sa practice prostitutia. Ei au obtinut sume cuprinse intre 400 de lei si  2.000 de lei pe zi, in urma exploatarii celor sase femei.
    "In cursul lunii aprilie, cei patru suspecti au fost retinuti in Arestul Inspectoratului Politiei Judetene Bihor pentru o perioada de 24 de ore, iar Tribunalul Bihor a emis pe numele acestora mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile, prelungite ulterior", a precizat Alina Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Bihor.
    Cei patru barbati sunt acuzati de initierea si constituirea unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si violare de domiciliu. Daca vor fi gasiti vinovati, ei risca pedeapsa cu inchsoare intre 7 si 18 ani.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.