O bătrână din Câmpulung la Tisa este terorizată de un tânăr din localitate

O bătrână din Câmpulung la Tisa este terorizată de un tânăr din localitate

O batrana in varsta de 70 de ani din Campulung la Tisa traieste un calvar, de aproximativ un an. Maria Radulescu este constant amenintata si terorizata de un vecin care a hotarat sa se razbune. Motivul? Barbatul crede ca femeia l-ar fi turnat politiei ca face contrabanda cu tigari.
Maria R. din Campulung la Tisa nu mai are liniste de aproximativ un an. Aceasta spune ca fiul vecinilor o terorizeaza,  i-a spart geamurile casei  si a incercat sa-i patrunda in locuinta, in repetate randuri. Motivul, spune femeia, ar fi afacerile ilegale pe care le desfasoara tanarul de o vreme incoace. In septembrie anul trecut barbatul a fost prins de politistii de frontiera maramureseni cu tigari de contrabanda si banuia ca batrana ar fi cea care a dezvaluit totul oamenilor legii. Pentru a-i da o lectie, tanarul s-a hotarat sa-i faca batranei viata un calvar.
 Vecinii au fost martori de-a lungul timpului la terorile prin care a trecut batrana si vinerea trecuta, cand barbatul s-a hotarat sa ii sparga din nou locuinta, acestia au intervenit pentru a impiedica incidentul.
    Politistii sunt la curent cu situatia conflictuala care exista intre cele doua familii intrucat, de-a lungul timpului, Maria Radulescu a depus numeroase plangeri politiei.
 Suspectul Alexandru F.  va fi audiat de catre oamenii legii luni, 20 iunie, intrucat, in acest moment, este internat la sectia de Chirurgie a Spitalului Municipal Sighet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.