Baia Mare: 12 tineri participa la tabara antreprenoriala media din judetul Cluj

Baia Mare: 12 tineri participa la tabara antreprenoriala media din judetul Cluj

12 tineri din Baia Mare vor participa la Tabara antreprenoriala de la Leghia, judetul Cluj, la invitatia Centrului Europe Direct Maramures.

Evenimentul antreprenorial pentru tineri se afla la a treia editie in organizarea celor trei centre Europe Direct din regiunea de Nord-Vest. In fiecare an sunt invitati in tabara elevi care participa in mod activ la actiuni pe teme europene, derulate in scoli sau de centrele Europe Direct. Tabara antreprenoriala media 2011 este destinata elevilor de nivel minim gimnazial si isi propune sa dezvolte competentele de comunicare ale participantilor pentru a face fata provocarilor societatii moderne, din Uniunea Europeana. Participantii vor afla de la profesionisti din domeniul media despre rolul presei intr-o societate democratica europeana, despre modalitatile de folosire a tehnicilor de comunicare in masa si a platformelor new media cu scopul de a transmite cat mai eficient un mesaj intr-un mod profesionist si in folosul comunitatii locale.

Centrul Europe Direct Maramures a invitat sa participe la acest eveniment 11 tineri care au fost selectati dintre castigatorii concursului "Sa cunoastem patrimoniul european", organizat in 9 mai a.c., cu prilejul Zilei Europei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.