VIDEO | O atenționare meteorologică de cod galben a fost transmisă în județul Maramureș pentru următorul interval de timp

O atenționare meteorologică de cod galben a fost transmisă în județul Maramureș pentru intervalul de timp 31 ianuarie, ora 8:00 – 1 februarie, ora 8:00 . Se anunță rafale de vânt, precipitații mixte și polei.

Fenomene vizate și zone afectate: intensificări ale vântului, îndeosebi în zona montană înaltă La munte, vântul va prezența intensificări, îndeosebi în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 80…100 km/h, viscolind ninsoarea, spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității. La altitudini de peste 1500m vor predomină ninsorile, iar în restul zonei montane precipitațiile vor fi mixte, favorizând depuneri de polei. Notă: Intensificări temporare ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu rafale în general de 50…55 km/h.

Prognoza atenționare meteorologică pentru zona de munte a județului Maramureș: – La munte, vântul va prezența intensificări, îndeosebi în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 80-100 km/h, viscolind ninsoarea, spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității. La altitudini de peste 1500m vor predomină ninsorile, iar în restul zonei montane precipitațiile vor fi mixte, favorizând depuneri de polei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.