VIDEO | Noi restricții pentru scenariul roșu. Sighetul și alte 18 localități din județ au atins incidența de Cod Roșu

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, reunit în ședința extraordinară în dată de 3 februarie 2021, a luat noi decizii în funcție de evoluția situației epidemiologice din județ. 

Comitetul Județean pentru Situații de Urență Maramureș a adoptat hotărârea potrivit căreia începând cu dată de 8 februarie 2021 activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și a/sau băuturilor alcoolicr și nealcolice, de tipul restaurantelor, barurilor, cafenelelor, în interiorul clădirilor este permisă cu respectarea anumitor condiții, în funcție de rată de incidența a cazurilor de infectare cu noul Coronavirus la mia de locuitori.

În municipiul Sighetu Marmației rată de incidența este de 3, 67 la mie, condiții în care începând din 8 februarie 2021, potrivit hotărârii CJSU Maramureș, activitatea cu publicul în domeniul HORECA este interzisă.

Rată de incidența a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 se actualizează la interval de 7 zile, la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.