NEMULȚUMIRI: Angajații Poștei se pregătesc de proteste

NEMULȚUMIRI: Angajații Poștei se pregătesc de proteste

 Angajații Poștei Române vor protesta în luna aprilie, cerând creșterea salariilor. Protestele vor fi organizate de sindicaliștii din Poșta Română care doresc reorganizarea activității structurii centrale pentru a putea rentabiliza salariile celor care sunt direct productivi.

Sindicaliștii Poștei Române au atătat că în ultimii ani la structura centrală s-au făcut mai multe angajări odată cu venirea fiecărui director. Pentru a putea mări salariile angajaților sindicaliștii insistă să se disponibilizeze un număr de lucrători din structura centrală a căror activitate nu este justificată. Angajații Poștei Române au ajuns în situația de a organiza proteste pentru creșterea salariilor întrucât remunerațiile lor au rămas nechimbate în ultimii ani.
Atât anul trecut cât și în primele luni ale acestui an Poșta Română a ieșit pe profit, dar nu se găsesc bani pentru salariile și sporurile angajațiilor. Au fost luate primele măsuri în acest sens, astfel că au crescut tarifele pentru anumite categorii de servicii, însă pentru stabilizarea situației din Poșta Română sindicaliștii consideră că trebuie reorganizată întreaga structură centrală. 
În perioadă următoare se va încerca mărirea salariilor printr-un demers al unei delegații care va reprezenta angajații la București,  iar dacă situația nu va fi remediată se vor organiza proteste. În aceste condiții si angajații Poștei Române  din Sighet anunță că, deși în primă fază nu își suspendă activitatea, dacă cerințele lor nu vor fi îndeplinite vor participa la  proteste și nu își vor mai îndeplini atribuțiile. 
Angajații filialelor Poștei Române din tot județul anunță participarea la proteste.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.