VIDEO | Moș Nicolae a trecut și pe la sediul PNL Sighet

Moș Nicolae a poposit aseară și la sediul PNL Sighetu Marmației. Într-un cadru festiv, 50 de copii au avut parte de o surpriză pregătită de OFL Sighet în parteneirat cu tinerii liberali sigheteni. Lângă bradul împodobit, Moș Nicolae a venit cu multe cadouri pentru copiii care au fost cuminți.

”Noi continuăm tradiția în PNL Sighetu Marmației și proiectul nostru Moș Nicolae vine pentru toți copiii are continuitate. În această seară 50 de copii l-au așteptat pe Moșul, au primit cadouri, copilașii au spus poezii, colinde, iar apoi au servit ceva dulce, așa cum este sufletul lor”, a spus Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației.

”Bucuria noastră este că am avut posibilitatea și am ales momentul potrivit să oferim câteva daruri pentru acești minunați copii.Ne implicăm de fiecare dată când avem posibilitatea ca să ajutăm copii, să ajutăm mămicile”, a spus Mariana Mandra, președinte OFL Sighet.

”Vă aștept și anul viitor, mi-ar plăcea să fiți într-un număr mult mai mare și nu-mi rămâne altceva de făcut decât să vă spun să aveți sărbători cu bine, binecuvântate, cu pace și cu multă dragoste atât voi cât și părinții voștri”, a precizat Daniela Bledea, secretar regional BPJ Maramureș.

Organizatorii le-au pregătit copiilor și o surpriză dulce.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.