VIDEO | Moș Nicolae a fost la meci

Suporterii au venit în număr mare la meciul din Liga Națională dintre CSM Sighet și CSM Mediaș. Numărul mare de participanți s-a datorat și unui eveniment special. Moș Nicoale a venit încărcat de daruri la finalul partidei de baschet.

Proiectul Clubului Sportiv Municipal Sighetu Marmației  ,, Moșu vine la meci” s-a încheiat  cu success. 400 de copii legitimați la Clubul Sportiv Școlar Sighet și Clubul Sportiv Plimob au plecat acasă cu câte un pachețel din partea Clubului Sportiv Municipal Sighet, drept recompensă pentru devotamentul avut față de echipă în acest an..
Meciul dintre CSM Sighet și CSM Mediaș s-a încheiat cu un rezultat negativ pentru sportivii sigheteni, dar ziua a fost salvată de sosirea Moșului care s-a dovedit a fi tare darnic.

Ploaie de plușuri la final de meci.

Evenimentul ”Moșul vine la meci”s-a derulat duminică în Sala de Sport a Liceului Tehnologic Forestier din Sighet,  Acțiunea aparține celor de la Clubul Sportiv Municipal Sighet în parteneriat cu Primăria Sighet, CSM Sighet și CSS Sighet, dar și comunitatea locală,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.