Mort la Sibiu, viu la Timişoara

Mort la Sibiu, viu la Timişoara
Un barbat din Maramures da mari batai de cap politistilor din Sibiu si Timisoara. Ieri, 27 aprilie, barbatul a fost oprtit pentru un control de rutina in Timisoara, dar in timpul verificarilor, oamenii legii au intrat in panica pentru ca barbatul aparea  in baza de date ca fiind declarat mort de politistii din Sibiu, dupa ce anul trecut a fost gasit mancat de animale pe un camp din Rasinari.
Barbatul identificat la Timisoara sustine ca se numeste Alb Vasile, ca este din Maramures si ca are 41 de ani, la fel ca si cel care a murit mancat de animale pe un camp din localitatea sibiana Rasinari in luna noiembrie a anului trecut si care a fost identificat cu ajutorul familiei.
Politistii sibieni au fost sesizati in iarna despre faptul ca trupul unui barbat  a fost gasit pe camp, cu 70% din corp muscat si mancat de animale. La acea vreme, barbatul mort a fost identificat ca fiind Alb Vasile, originar din Maramures.
Luciana Balteş purtătorul de cuvânt al Inspectoratului judeţean al Politiei Sibiu a declarat pentru TV Sighet ca s-a  facut si o "expertiza tehnico-stiintifica a fotografiilor, concluzionand ca fotografiile cadavrului cu identitate necunoscuta si cele reprezentandu-l pe Alb Vasile reprezinta aceeasi persoana". Inspectoratul de Politie al Judetului  Sibiu a anuntat miercuri, 27 aprilie, ca dosarul  a fost redeschis pentru a afla daca maramuresanul care a fost declarat mort  in Rasinari, este sau nu aceeeasi persoana cu cea care  a aparut acum la Timisoara.
Situatia este una complexa cu atat mai mult cu cat individul gasit de politistii din Timisoara nu are buletin de identitate, iar cadavrul gasit anul trecut  nu s-a putut  identifica dupa amprente , mare parte din corp fiind mancata de animale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.