VIDEO | Monitorii a peste 10 scoli de ski s-au întîlnit in Cavnic

Monitorii a peste 10 scoli de ski s-au întîlnit in Cavnic. La Porția Icoana s-a desfășurat cea de a XXI -a ediție a Campionatul Naționale a Monitorilor de Ski. Un eveniment important care a aliniat la start cei mai iscusiti si tehnici monitor de ski din România.

Monitorii de ski din România sunt foarte bine pregătiți. Ca drept dovada, după workshop -uri, au demonstrat acest lucru. Autenticitatea maramuresenilor a fost si de aceasta data la înălțime. Aceștia au schițat îmbrăcați în gube. Monitorul susțin că pot concura oricînd cu colegii lor din străinătate.

Oaspeții susțin că sunt încîntați de primirea de care au avut parte iar acest lucru i-a făcut să uite putin de condițiile meteo care le-au dat bătăi de cap. Zapada de pe pîrtie nefiind asa cum se așteptau.

Distracția a fost cuvîntul de ordine. Toti cei prezenți au arătat că sunt cei mai buni in ceea ce fac. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii si cu cate o porție de gulas la ceaun. Monitorii de ski au fost încîntați ca evenimentul din acest an a avut loc avînd în vedere ca, la nivel national, mare parte a competițiilor sportive au fost anulate. Avînd în vedere că aceștia au sosit în Maramureș înainte ca aceasta decizie sa fie luată, iar numărul concurenților a fost de sub 100, după o evaluare medicală a concurenților s-a dat undă verde la organizarea concursului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.