VIDEO: Momente înălțătoare duminică în Biserica greco catolică ”Cristos Regele Universului” din Sighetu Marmației

Momente înălțătoare duminică în Biserica greco catolică ”Cristos Regele Universului” din Sighetu Marmației. Cu ocazia sărbătoririi hramului lăcașului de cult, liturghia arhierească a fost oficiată de Episcopul Maramureșului, Vasile Bizău. Biserica a fost împodobită cu flori, iar numărul mare de credincioși prezenți la slujbă au încununat sărbătoarea.

Biserica greco-catolică “Cristos Regele Universului“ din Sighetu Marmației și-a sărbătorit duminică hramul. La această sărbătoare a bisericii au luat parte credincioși și preoți din Sighet, dar și din satele învecinate. Lliturghia arhierească a fost oficiată de Episcopul Maramureșului, Vasile Bizău

Corul biserci a umplut lăcașul de cult de vibrații sublime.

Biserica greco-catolică “Cristos Regele Universului“ din Sighetu Marmației devine neîncăpătoare în fiecare an pentru numărulmare de credincioși care iau parte la hram.

Semnificația acestei celebrări este una specială fiind instituită în anul 1925 de către Papa Pius al 11-lea, în 11 noiembrie.  Biserica greco -catolică din Sighet este printre puținele lăcașuri de cult care au acest hram.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.