Unii fără permis, alții beți la volan

Poliţiştii maramureşeni au întocmit ieri mai multe dosare penale pentru infracţiuni privind circulația pe drumurile publice. Unii au fost prinși la volan fără permis, iar alții conducând sub influența alcoolului.

Pe strada Gheorghe Şincai din Baia Mare, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani. În urma verificărilor  a rezultat că permisul băimăreanului era anulat din luna martie. Tot în Baia Mare, pe strada Victoriei, poliţiştii au depistat un bărbat de 52 de ani care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Noaptea trecută, poliţiştii au observat tot în Baia Mare un autoturism care circula haotic şi fără luminile de întâlnire şi l-au oprit pentru control. Au constatat că că bărbatul de la volan nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule şi nici nu a avut vreodată. De asemenea, a fost testat şi alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi poliţiştii Secţiei 2 Bogdan Vodă au întocmit un dosar penal  şi fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, după ce au depistat la volanul unui autoturism care circula pe DJ 186, în localitatea Bogdan Vodă, un bărbat de 37 de ani având o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.