Mobilierul la mâna a doua, o nouă modă

Mobilierul la mâna a doua, o nouă modă

 

Mobila second-hand este o variantă agreata de foarte mulți maramureșeni și asta am aflat-o de la cei care comercializează astfel de produse la mână a două. Faptul că aproape săptămânal se aduc modele noi  relevă disponibilitatea și interesul multora pentru cumpărarea mobilierului second-hand. 

Pentru oamenii cu bani și nu numai, atunci când buzunarul nu ne permite prea multe, încercam să apelăm la credite de consum pentru achiziționarea de mobilă și obiecte pentru decorarea locuințelor. Dar nu întotdeauna este ușor să obtii aceste credite, din cauza condițiilor impuse de bănci sau a societăților nebancare și căutăm o soluție rapidă și convenabilă, conform bugetului de care dispunem. Astfel tot mai mulți maramureșeni ajung să-și cumpere mobilier de la magazinele second-hand. Dar ce se poate găsi într-un astfel de magazin, cum arată, de unde este adusă, cât costă, cum se transporta până acasă mobilă și cine sunt clienții nu puteam află decât de la un administrator al unui astfel de magazin. 

Magazinele cu mobilier second-hand sunt discrete în peisajul comercial. De regulă, ele funcționează ca centre sau depozite și mai puțin că showroom-uri, așa cum sunt cele ce vând mobilă noua. În magazinele de mobilă second-hand se găsesc modele aduse exclusiv din import, aflate în stare bună. Germania și Olanda sunt principalele țări de proveniența a mobilierului. Piesele preponderente sunt canapelele și fotoliile. Mai rar se găsesc bucătarii sau mobilier pentru birou.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.