Deși puține, există totuși locuri de muncă în Sighetul Marmației

Deși puține, există totuși locuri de muncă în Sighetul Marmației

 

Deși puține, există totuși locuri de muncă în municipiul nostru. Cele mai multe oferte sunt pentru vânzătoare sau barman însă, se pare că locuitorii Maramureșului Istoric nu sunt atrași de aceste joburi. 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș a dat publicității ofertă de pe piață forței de muncă, acolo unde în acest moment sunt vacante 257 de joburi.Noi am încercat să facem un mic sondaj prin municipiul nostru pentru a vedea care este oferta  locală pe care o propun angajatorii. Cei drept ofertele sunt puține însă nici pentru ocuparea acestora nu se înghesuie multă lume. În municipiul nostru pe piață forței de muncă o oferta generoasa vizeaza vânzătoarele. Există astfel de anunțuri pe la diferite magazine, însă tinerele nu par a fi atrase de condițiile oferite de către angajatori. 

Agenții economici care au anunțat că fac angajări vor că posturile să fie ocupate în timp cât mai scurt, prin urmare, cei care se grăbesc să își programeze un interviu au șanse mai mari să fie luați în calcul. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș anunța că cei interesați de noua ofertă pot consulta lista de job-uri pe site-ul instituției, cu mențiunea că la fiecare meserie căutată e specificat numărul de posturi disponibile în prezent. 

Dacă pe plan local ofertele sunt limitate, în județ numărul locurilor vacanțe sunt dintre cele mai variate, de la cele pentru croitori, dulgheri și faianțari, la economist, directori, medici specialist și mecanici.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.