Misiunile jandarmilor maramureșeni pentru acest sfârșit de săptămână

Întrucât se apropie sfârșitul de săptămână, jandarmii maramureșeni sunt pregătiți să asigure măsurile de ordine și siguranță publică specifice în această perioadă la evenimentele sportive și cultural-artistice care vor avea loc în județul nostru.

Pentru că jandarmii își doresc cetăţenii să petreacă weekendul în liniște și siguranță şi să se bucure de toate evenimentele, pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, vor fi în mijlocul participanților atât la meciurile programate a se desfășura, cât și la manifestările religioase.

De vineri până duminică, vor fi prezenți la Biserica ,,Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Baia Mare  pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestarea religioasă ocazionată de aducerea raclei cu moaștele Sfântului Nectarie din Neghina  și expunerii acesteia spre închinare.

Vineri 10 noiembrie îi veți întâlni la meciul de fotbal care se va disputa între echipele ,,C.S. Minaur Baia Mare” și ,,C.S.M. Olimpia Satu Mare”, pe stadionul ,,Viorel Mateianu” din Baia Mare, începând cu ora 14:00.

Sâmbătă vor fi la datorie în Sighetul Marmației pentru a asigura ordinea publică pe stadionul „Solovan” unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele ,,C.S.M Sighetu Marmaţiei” și ,,C.S. MCMXII Satu Mare”, începând cu ora 14:00,

Tot sâmbătă vor fi prezenți și la meciul de handbal feminin dintre echipele ,,C.S. Minaur Baia Mare” și ,,C.S.M. Târgu Jiu”, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare de la ora 18:00.

Jandarmii recomandă participanților la manifestările din spațiul public să respecte indicaţiile jandarmilor şi ale organizatorilor, să evite implicarea în conflicte de orice natură iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijin prin sistemul unic de urgenţă 112.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.