Mircea Cirț: ”Propun tuturor candidaților la Primăria Municipiului Baia Mare să-și facă testul antidrog”

Politica și administrația trebuie populate cu oameni curați. Cu oameni asupra cărora nu planează niciun fel de suspiciune. Aceasta, pentru că, la nivel politic și administrativ, se iau decizii care influențează viața comunităților, a zeci sau sute de mii de oameni, pentru că se lucrează cu banul public și pentru că urmările greșelilor luate în momente mai puțin inspirate pot fi greu de remediat.

Am pledat întotdeauna ca oamenii care decid în numele altor oameni sau a unor comunități să fie oameni integri. Oameni lucizi, inteligenți, cu un foarte solid echilibru emoțional. Care să prezinte încredere și să fie exemple de moralitate, onestitate și echilibru. Am fost atent la sugestiile oamenilor cu care m-am întâlnit în ultima vreme și am decis să le ascult recomandarea: aceea de a-mi face un test antidrog. L-am făcut. Am acum rezultatul. Negativ. Le propun tuturor candidaților la Primăria Municipiului Baia Mare să-și facă un test antidrog. Se poate face aici în Baia Mare, nu este dificil, nu este traumatizant și costă mai puțin de 100 de lei, iar rezultatul se dă după două zile. Așa cum ne place să mergem în grup, cu partidul, cu colegii de serviciu sau cu prietenii să donăm sânge, ca un gest de solidaritate și civism, tot așa, putem să mergem în grup toți candidații să ne facem testul antidrog. Acest lucru e bine să fie făcut, evident, înainte de alegeri. Aceasta pentru a le demonstra alegătorilor că oricare dintre noi poate fi apt de a conduce o comunitate. Și că, oricare dintre noi, în cazul în care rezultatul ar fi pozitiv, am avea obligația de a ne retrage. Este până la urmă, un exercițiu de cultură democratică, de respect pentru cetățenii pe care ne dorim să-i reprezentăm, să-i conducem.

Eu am demonstrat că-mi pasă de solicitările și de sugestiile băimărenilor, care mi-au recomandat  acest test. Mi-ar plăcea să văd că și celorlalți contracandidați ai mei le pasă.

Vă rog să urmăriți declarația mea aici:

Mircea Cirț – candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Municipiului Baia Mare

Comandat de PNL, executant: S.C. Sighet Media Trust S.R.L., cod AEP – 21200012

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.