VIDEO | Clubul de taekwondo ”Dragonul”din Baia Mare își continuă activitatea, cu o parte din sportivi online, cu o parte, la sală

Clubul de taekwondo ”Dragonul”din Baia Mare își continuă activitatea, cu o parte din sportivi online, cu o parte, la sală. Sportivii se pregătesc pentru o serie de competiții, chiar dacă o mare parte din sezonul competițional a fost conpromis din cauza pandemiei.

Pandemia le-a cam pus piedică în calea activității, atât în ceea ce privește antrenamentele, cât și competițiile.

” Campionatul European din luna aprilie s-a anulat, Cupa României s-a anulat, acuma în toamnă trebuia să avem Cupa Mondială, toate anulate, dar încet, încet, ne reluăm activitatea, Peste vară am lucrat, a început și școala. Sportivii vin la antrenamente, dar au reținere”, spune Dan Goron, președintele clubului de taekwondo și kickboxing ”Dragonul”, din Bare.

În luna august, sportivii de la ”Dragonul” au avut șansa să ia parte la un stagiu național de pregătire de taekwondo, al Constanța.

Într-adevăr, nu a fost ca și în anii trecuți, un număr mare de sportivi, a fost un număr mai redus de sportivi. Am lucrat în aer liber. Am fost în siguranță, s-a păstrat distanță, am folosit mască. A fost greu, nu e ușor să faci sport, efort, în căldură, cu mască pe față, dar astea sunt condițiile și mergem mai departe”, spune Dan Goron.

De șase luni de zile, o parte din sportivi iau parte doar online la antrenamente.

Având grijă, mergem mai departe, sunt șase luni de când lucrăm cu o parte din sportivi, online. Ne pregătim pentru Campionatul Național de la Timișoara, din noiembrie. Mai avem Cupa României la Kickboxing. Clubul, de ceva vreme, pe lângă secția de taekwondo pe care am înființat-o în urmă cu 28 de ani,  are și secția de kickboxing freestyle. Noi ne pregătim de activități, deși în fiecare zi văd că se anulează anumite competiții”, spune Dan Goron, perședintele Clubului Sportiv ”Dragonul”.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.