VIDEO | Mai multe evenimente sunt anunțate pentru acest sfârșit de săptămână

Mai multe evenimente sunt anunțate pentru acest sfârșit de săptămână. În mare parte acestea sunt evenimente sportive.

Sâmbătă, 19 septembrie, între orele 15:00-17:00, pe stadionul Arena Zimbrilor se va desfăşura meciul de rugby dintre echipele C.S.M. Ştiinţa Baia Mare şi C.S.U. U. Cluj Napoca, din cadrul Cupei României.

În aceeași zi, între orele 17:00-19:00, pe Stadionul Viorel Mateianu, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare – C.A.O. Oradea, meci din etapa II din Liga a III- a.

Tot în acest sfârșit de săptămână, Asociaţia Rotary Club Baia Mare va organiza în ziua de 19 septembrie, între orele10:30-12:00, marșul „Promenada inimilor”, eveniment ce se va desfășura pe traseul Câmpul Tineretului – Parcul Regina Maria din Baia Mare.

Tot sâmbătă, asociaţia crescătorilor de cai din România,  între orele 8:00-17:00, va  organiza întâlnirea crescătorilor de cai, eveniment în care se va desfășura un concurs ecvestru, care va avea loc în sat Săsar, în zona numită După Râu.

Pentru ca manifestările din spațiul public, ce vor avea loc și în acest sfârșit de săptămână în județul nostru, să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, jandarmii vor fi prezenţi în mijlocul cetăţenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii şi liniştii publice, vor menţine o legătură permanentă cu organizatorii de manifestări pentru soluţionarea operativă a oricărui incident ce poate tulbura buna desfăşurare a acestor evenimente.

De amintit este faptul că, în această perioadă este în desfășurare campania electorală pentru alegerea primarilor, iar în acest context, jandarmii vor fi prezenți la toate manifestările publice de acest gen de pe raza județului Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.