VIDEO | Minaur poate reveni pe podium

Sâmbătă se va disputa meciul dintre Rapid București și CS Minaur Baia Mare, din cadrul etapei a 18-a din Liga Florilor. Baia Mare își dorește un loc de cupă europeană, în timp ce Rapid luptă pentru a scăpa de singurul loc retrogradabil direct.

Este un meci extrem de important pentru ambele echipe. Minaur poate reveni pe podium în cazul unei victorii, după ce Buzăul s-a impus în deplasarea de la Bistrița și a sărit de pe locul 4 pe locul 3. Practic, următoarele două etape vor clarifica și “statutul” echipei din Baia Mare pentru ultimele meciuri de campionat. După jocul din 4 martie va urma o pauză de o lună, pentru jocurile echipei naționale din turneul preolimpic, din Muntenegru. De la Minaur sunt pe lista mare de 28 patru jucătoare: Ana Maria Măzăreanu, Andreea Popa, Sonia Seraficeanu și Anca Polocoșer.

Rapid are doar două puncte peste Slobozia, care este acum pe ultima poziție în clasament și vrea să scape cât mai repede de probleme. A fost destul de activă în perioada de transferări din iarnă, când a adus jucătoare importante.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.