VIDEO | Minaur Baia Mare a fost la un pas să înregistreze a treia înfrângere consecutivă

Minaur Baia Mare a fost la un pas să înregistreze a treia înfrângere consecutivă după 0-2 cu Progresul Șomcuta Mare și 1-2 la Club Atletic Oradea. După un meci cu mari emoții, Minaur a reușit o victorie în fața celor de la Someșul Dej, scor final, 3-2, în favoarea echipei băimărene.

După o primă repriză în care jucătorii băimăreni au făcut multe greșeli, cu toate indicațiile date de pe margine de antrenorul Vasile Miriuță, având în față o echipă mult mai determinată și dornică de victorie, Minaur a fost condusă la pauză cu 0-2. La pauză antrenorul băimărenilor a luat atitudine și i-a impulsionat pe jucători la vestiar, acest lucru văzându-se la reluarea reprizei a doua când băimărenii s-au impus în final cu scorul de 3-2. A fost o victorie muncită, care menține echipa antrenată de Vasile Miriuță în lupta pentru baraje.

”Știam că vom întâni o echipă bună care va veni să-și joace șansa. Nu am avut o primă repriză foarte bună.Am intrat supărat tare la pauză. Le-am spus că am încredere în ei, că pot întoarce rezultatul, să pună presiune pe adversari, să avem altă atitudine și determinare. Și asta s-a văzut în cea de-a doua repriză, plus schimbările pe care le-am făut la pauză”, susține Vasile Miriuță, antrenorul echipei.

Pentru Minaur urmează un alt meci greu, cu echipa Luceafărul Oradea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.