MFP: Emisiune de titluri de stat, de Centenar. Populaţia poate cumpăra titluri de stat pe 2 ani cu o dobândă neimpozabilă de 4,5%, de luni

MFP: Emisiune de titluri de stat, de Centenar. Populaţia poate cumpăra titluri de stat pe 2 ani cu o dobândă neimpozabilă de 4,5%, de luni

 Populaţia poate cumpăra, începând de luni până la 14 decembrie, titluri de stat, pe doi ani, printr-o nouă emisiune iniţiată de Ministerul Finanţelor Finanţelor Publice (MFP), cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, a treia în cadrul programului Tezaur.

Valoarea nominală a unui titlu de stat este de 1 leu, cu maturitate de 2 ani şi o rată de dobândă de 4,5%, iar veniturile aferente sunt neimpozabile, potrivit unui comunicat de presă al MFP.
Valoarea maximă a subscrierii pe fiecare investitor este de 200.000 lei, iar dobânda este anuală, plătibilă la termenele din prospectul de emisiune.
Titlurile pot fi cumpărate de către persoanele fizice rezidente care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii, inclusiv de cele care au participat şi la emisiunile anterioare.
În perioada 26 noiembrie – 14 decembrie a.c., titlurile pot fi achiziţionate prin unităţile operative ale Trezoreriei Statului şi subunităţilor poştale din reţeaua Companiei Naţionale Poşta Română – S.A, astfel: în perioada 26 noiembrie – 14 decembrie 2018 de la unităţile operative ale Trezoreriei Statului; în perioada 26 noiembrie – 13 decembrie 2018 prin reţeaua de oficii poştale ale Companiei Naţionale Poşta Română, din mediul urban, iar în perioada 26 noiembrie – 12 decembrie 2018 din mediul rural.
 
Citește continuarea aici.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.