Mesajul deputatului Vlad Emanuel Duruș de Anul Nou

Sfârșitul de an este un moment de reflecție pentru trecut și de aspirație pentru viitor. Am trecut  împreună prin două tipuri de alegeri. Am încercat să schimbăm România pentru noi și copiii noștri. Am crezut în dreptul orașului nostru, al județului, al țării de a se dezvolta prin contribuția noastră, a tuturor. Unele acțiuni le-am gestionat foarte bine. La altele mai am de lucrat și aprofundat. Toate le-am făcut cu bună credință și cu speranța  că doar implicându-ne putem să dăm o altă față prezentului.

Vă mulțumesc pentru fiecare încurajare. Vă mulțumesc pentru fiecare gând pe care mi l-ați transmis. Vă mulțumesc pentru fiecare reproș fundamentat. Orice dialog în planul ideilor naște idei din dialog și ne fundamentează unele principii. Îmi doresc ca în 2020 să rămânem uniți, chiar dacă nu vom percepe la fel toate lucrurile. Îmi doresc să ajungem la ceea ce zicea Voltaire: „Nu sunt de acord cu ceea ce spuneți, dar mă voi bate ca să aveți dreptul de a o spune”.

Vă doresc tuturor un An nou minunat, împliniri și aspirații pentru împlinirea cărora să  găsiți drumul cel mai drept de parcurs! La mulți ani, dragi maramureșeni!

      Vlad Emanuel Duruș, vicepreședinte al Camerei Deputaților

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.