Video|Meci de fotbal caritabil între jandarmi și reprezentativa Maramureșului pentru a ajuta doi elevi

 În cadrul manifestărilor dedicate sărbătoririi a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul”  s-a iniţiat campania umanitară ,,Camarazi cu suflet pentru Ștefania și Daniel” și va fi organizat un meci de fotbal în scop caritabil.

 Jandarmii maramureşeni, prin Asociaţia de ajutor umanitar ,,Camarazi cu suflet” în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş și cu Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASOOC Baia Mare organizează un meci de fotbal cu scop caritabil. Scopul campaniei ,,Camarazi cu suflet pentru Ștefania și Daniel” este de a o ajuta pe Ștefania Daniela Conya, elevă a Liceului de Artă Baia Mare, în vederea achiziţionării unui scaun cu rotile electric pentru a putea frecventa cursurile unității de învățământ, și pe Daniel Vasile Oanță, elev al Şcolii Gimnaziale ,,Vasile Alecsandri” din Baia Mare, care necesită protezare la antebraţ.

Evenimentul va avea loc vineri, 22 martie, începând cu ora 14.00, în Sala Polivalentă ,,Lascăr Pană” din Baia Mare. Înaintea meciului care va pune față în față pe terenul de fotbal reprezentativa Jandarmeriei Maramureș și cea a Maramureșului, vor avea loc partide demonstrative ale tinerelor speranțe din fotbalul maramureșean. Accesul în sala sporturilor se va face începând cu ora 12.30, pe bază de bilet, costul acestuia fiind de 5 lei. Doritorii vor putea achiziționa și bilete la tombolă, valoare nominală a acestora fiind de 10 lei, participanții putând câștiga în baza acestora obiecte sportive oferite de sponsori.  Fondurile rezultate din vânzarea biletelor, precum și cele obținute prin donații nominale vor fi direcţionate către Ștefania Daniela Conya şi Daniel Vasile Oanţă.

Cei prezenți la meci vor avea ocazia să vadă pe teren foste glorii ale fotbalului maramureșean, reprezentanți ai autorităților locale, dar și băimăreni cu suflet care au decis să susțină și prin prezența lor acest eveniment. Contul în care se poate contribui pentru susținerea celor doi tineri este RO 44 BRDE250SV00263712500, deschis de Asociația ,,Camarazi cu suflet”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.