Video|Controale în Sighet privind folosirea centurii de siguranță

Astăzi și polițiștii sigheteni au desfașurat activități pentru verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate. Șoferii care au trecut în această dimineață prin Sighetu Marmației au fost opriți de oamenii legii, iar cei care nu purtau centura de siguranță au fost sancționați.

Toată săpătmâna polițiștii rutieri vor fi în teren, pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu, dar și pentru a le reaminti șoferilor și pasagerilor din mașină despre importanța centurii de siguranță.

”Săptămâna aceasta pe raza municipiului Sighetu Marmației se desfășoară o acțiune privind disciplinarea traficului rutier în ceea ce privește folosirea centurii de siguranță. În 50% din accidentele rutiere centura de siguranță ajută victimele să supraviețuiască. Recomandăm tuturor participanților la traficul rutier să folosească centura de siguranță, să nu vorbească la telefonul mobil în timp ce conduc, iar conducătorii de mopede să folosească cască de protecție”, a explicat Vasile Grijac, agent șef principal Poliția Sighetu Marmației.

Oamenii legii recomandă purtarea centurilor de siguranţă de către toți ocupanţii maşinii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.