Trași pe dreapta – doi conduceau fără permis; al treilea avea, în schimb era băut

Controalele desfăşurate ieri de poliţişti pe drumurile publice din judeţ au dus la depistarea a trei bărbați care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

  • La Seini, poliţiştii au oprit aseară un autoturism condus pe strada Cuza Vodă din oraş. La volan a fost identificat un bărbat de 40 de ani, care a prezentat pentru verificări un permis eliberat de autorităţile din Marea Britanie. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că de fapt bărbatul nu este posesor de permis conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis, complicitate la săvârşirea infracţiunii privind fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.
  • Un alt bărbat care a condus un autoturism fără a avea acest drept a fost depistat de poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare, pe bulevardul Independenţei din municipiu. Băimăreanul, în vârstă de 36 de ani, avea permisul de conducere reţinut din cursul lunii aprilie 2018, când a comis o altă infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările.
  • Un alt bărbat, de 43 de ani, domiciliat în localitatea Onceşti, este cercetat de poliţişti după ce a fost depistat ieri dimineaţă în timp ce conducea în stare de ebrietate. Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentraţie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.