MECI ACASĂ: CSS Sighet joacă duminică împotriva CSS Unirea Iași

MECI ACASĂ: CSS Sighet joacă duminică împotriva CSS Unirea Iași

 CSS Sighet joacă din nou acasă la sfârșitul acestei săptămâni. Baschetbaliștii sigheteni îi vor întâlni pe sportivii de la CSS Unirea Iași într-un meci din etapa a VIII-a a campionatului național de baschet Under 16.

După ce la ultimul meci disputat în cadrul acestei competiții, echipa Under 16 a Clubului Sportiv Școlar Sighet s-a impus în fața adversarilor pe teren propriu la o diferență de 41 de puncte, sportivii sunt încrezători că vor face o figură frumoasă și la meciul cu Unirea Iași. Partida este una de o deosebită importanță în semifinalele campionatului, acolo unde baschetbaliștii dau tot ce au mai bun pentru a se clasa pe primele locuri. 
Meciul dintre CSS Sighet și CSS Unirea Iași va avea loc duminică de la ora 10:00, în sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier. Conducerea clubului face un apel către sigheteni să se prezinte în număr cât mai mare pentru a susține echipa de baschet a Clubului Sportiv Școlar Sighetu Marmației, grupare ce a avut un parcurs foarte bun în acest campionat și are toate șansele să se claseze pe primele locuri în finală.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.