VIDEO | Măsuri pentru prevenirea infectării cu coronavirus luate de Tribunalul Maramureș

Tribunalul Maramureș  informează că la nivelul instanţei s-a implementat Planul de măsuri în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei determinate de infectarea cu coronavirus. Pe lângă măsurile interne de ordin administrativ, s-au dispus măsuri de reducere a programului de lucru cu publicul şi de emitere a unor recomandări privind accesul persoanelor străine în sediile Tribunalului Maramureş.

Programul de lucru cu publicul al Compartimentului arhivă-registratură s-a redus la două ore, de luni până vineri de la 08.00-10.00. Arhiva va fi închisă în zilele de vineri din a doua şi a patra săptămână din lună. Se recomandă justiţiabililor/apărătorilor care s-au deplasat în zonele în care au fost identificate cazuri de îmbolnăvire să evite prezenţa în instanţă şi să aducă în scris la cunoştinţa Tribunalului Maramureş această împrejurare.

De asemenea se recomandă justiţiabililor/apărătorilor comunicarea actelor de procedură în scris (poştă, fax, e-mail) precum și să studieze cauzele prin intermediul aplicaţiei Info Dosar a Curţii de Apel Cluj şi a codului de acces electronic generat pentru fiecare dosar în parte.

Trebuie respectate regulile minime de igienă stabilite şi afişate în locuri vizibile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.