VIDEO | Primăria din Cavnic oferă o excursie de trei zile la Praga pentru bunii plătitori de taxe

Trei zile de vacanță pentru două persoane în Praga, pe cheltuiala bugetului local! Este răsplată pe care Primăria Cavnic o oferă cetăţenilor care îşi plătesc taxele şi impozitele locale până la sfârşitul lunii martie.

O excursie în străinătate oferită de primăria Cavnic pentru cetăţenii care plătesc taxele la timp. Această bonificație funcționează, spune edilul local,Vladimir Petruț, care urmărește prin această inițiativă să vină în sprijinul cetățenilor.

”Acest lucru l-am făcut pentru că vreau să fiu mai aproape de cetățenii noștri. Vreau ca cetățenii să vină cu drag să-și plăteascîă taxele și impozitele. Am experiență din anii trecuți când oamenii veneau la primărie și se interesau de taxe, oarecum nemulțumiți, Și am încercat să găsesc o soluție, să vină oamenii, oarecum împinși de la spate, dar cu drag, să-și plătească taxele. Adică să-și plătească taxele să poată beneficia de această ofertă și să fie în rând cu ceilalți oameni. E al patrulea an în care venim cu astfel de bonificații”, spune primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț.

Ambiționați de inițiativa primarului Vladimir Petruț, localnicii vin în număr mare să-și achite dările către stat.

Ideea tombolei i-a venit edilului în urmă cu patru ani, când a fost nevoit să facă rost de bani pentru a plăti facturile de gaz la instituțiile publice din oraş. În primii doi ani de la introducerea tombelei, primăria le-a oferit localnicilor un premiu în valoare de o mie de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.