VIDEO | Maramureșul rămâne între primele județe din țară la nivelul ratei de infectare cu noul coronavirus

Maramureșul rămâne între primele județe din țară la nivelul ratei de infectare cu noul coronavirus, alătur de late patru județe din țară.

 Deși a înregistrat o ușoară scădere a cifrei de infectare, Maramureșul se menșine printre județele care se află în zona roșie, cu cele mai multe cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori. Județul Timiș se situează pe locul fruntaș cu o rată de 5,35, în creştere faţă de ziua anterioară de la 5,24,urmat de județul Cluj – 3,40, în scădere uşoară faţă de miercuri, când incidenţa a fost de 3,42, a anunţat, joi, Grupul de Comunicare Strategică.

Se menţin în zona roşie judeţul Ilfov, cu 3,07 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori, în creştere faţă de ziua anterioară, când a avut 3,04, şi judeţul Maramureş, unde rata este de 3,01, în scădere faţă de ziua precedentă când incidenţa a fost de 3,04.

Tot în zona roşie rămâne şi judeţul Braşov, cu 3,14 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori, după ce cu o zi în urmă a avut 3,04.

Municipiul Bucureşti se situează în zona galbenă în ceea ce priveşte rata de infectare cu noul coronavirus cumulată la 14 zile, cu 2,79 cazuri la mia de locuitori, în creştere faţă de ziua precedentă, când înregistra 2,71.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.