VIDEO | Maramureșeni prinși cu canabis

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au depistat, pe o stradă din municipiul Sighetu Marmației, doi bărbați din județul Maramureș care aveau asupra lor 4 grame de substanță vegetală, susceptibilă a fi canabis. Săptămâna trecută alți doi maramureșeni au fost depistați de polițiști în timp de aveaua supra lor 29 de grame de canabis.

Ieri în jurul orei 22.00, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, staționat pe o stradă din Sighetu Marmației, un autoturism înmatriculat în România, în care se aflau doi bărbați. Polițiștii de frontieră le-au solicitat documentelor în vederea stabilirii identității, moment în care aceștia au început să se comporte ciudat, fapt pentru care s-a trecut la efectuarea unui control corporal al celor doi, precum și la verificarea mașinii.

”În urma controlului corporal, asupra unuia dintre bărbați au fost descoperite două pachețele, învelite în staniol, ce conțineau o substanță vegetală. Ulterior a fost stabilită și identitatea celor doi bărbați, ambii domiciliați pe raza județului Maramureș. În urma inventarierii substanței descoperite, a rezultat cantitatea de 4 grame substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi canabis, marfă care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi expertizării”, se arată în comunicatul emis de ITPF Sighetu Marmației.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.