Maramureş: Maramureşeni sancţionaţi pentru tulburarea ordinii publice, scandaluri şi injurii

Maramureş: Maramureşeni sancţionaţi pentru tulburarea ordinii publice, scandaluri şi injurii

Jandarmii maramureşeni au sancţionat în ultimele 48 de ore mai mulţi maramureşeni pentru tulburarea ordinii publice, scandaluri şi injurii.

În urma unei sesizări, o patrulă mixtă de menţinere a ordinii şi siguranţei publice de pe raza municipiului Baia Mare, s-a deplasat luni, în jurul orei 02:00, pe strada Horea, unde o persoană tulbura liniştea locatarilor prin strigăte şi urlete. A fost identificat Florin M. de 33 ani, din Baia Mare, care a fost sancţionat de către  jandarmul din cadrul patrulei mixte cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei. Astăzi, în jurul orei 00:30, o patrulă mixtă de ordine şi siguranţă publică de pe raza municipiului Baia Mare a fost solicitată să se deplaseze pe strada Mărăşeşti din localitate, unde o persoană tulbura liniştea publică a locatarilor, prin strigăte şi urlete. A fost identificat Cătălin B. de 18 ani, care a fost sancţionat cu avertisment scris.

Scandal cu familia…

Duminică, în jurul orei 17:30, în urma unei sesizări, patrula mixtă de menţinere a ordinii şi siguranţei publice de pe raza localităţii Şomcuta Mare s-a deplasat în localitatea Posta, unde se reclama un scandal. A fost identificat  Valer M. de 44 ani, care aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat scandal şi şi-a alungat soţia si fiica din locuinţa comună. Acesta a fost sancţionat contravenţional de către jandarmul din cadrul patrulei mixte cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei. În aceiaşi zi de duminică, în jurul orei 18:00, jandarmul din cadrul patrulei mixte de ordine şi siguranţă publică din localitatea Fărcaşa, l-a sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei, pe Gheorghe P. de 51 ani, din Buzeşti, deoarece a provocat scandal, adresându-le cuvinte jignitoare copiilor săi.

Injurii la adresa personalului medical

În data de 11 decembrie, în jurul orei 20:30, jandarmii din cadrul grupei operative de pe raza localităţii Baia Mare au fost solicitaţi să se deplaseze la Spitalul Judeţean, unde o persoană făcea scandal. A fost identificat Nicolae D. de 28 ani, din Baia Mare, care pentru faptul că  a adresat injurii şi expresii jignitoare personalului medical, a fot sancţionat cu amendă contravenţională în sumă de 200 lei.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.