Maramures: Lucrarile la drumul Baia Sprie – Barsana continua chiar daca CE a sistat platile pentru infrastructura de transport din Romania

Maramures: Lucrarile la drumul Baia Sprie – Barsana continua chiar daca CE a sistat platile pentru infrastructura de transport din Romania

Lucrarile de reabilitare la drumul Baia Sprie-Barsana continua in ciuda deciziei Comisiei Europene de sistare a platilor pentru infrastructura de transport din Romania. Comisia Europeana a luat aceasta hotarare din cauza mai multor deficiente constatate in ultima perioada si a cerut verificarea tuturor contractelor incheiate cu beneficiarii Axei 2.

Informatia a fost admisa astazi, in cadrul conferintei de presa a USL Maramures, de catre vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Emil Marinescu."Lucrarile continua, dar cu incetinitorul. Ritmul in care se lucreaza, cei care verifica permanent decizia de santier … totul este in continuar subred. Nu suntem multumiti nici de modul in care se deruleaza lucrarile pe tronsonul Baia Sprie-Cavnic", arata nemultumit Emil Marinescu.

Sistarea platilor pentru infrastructura de transport pare ca nu reprezinta o amenintare pentru autoritatile judetului. Asta deoarece, la ora actuala, in contul Consiliului Judetean Maramures exista suma de aproximativ 160 de miliarde de lei vechi, bani destinati exclusiv reabilitarii tronsonului de drum judetean Baia Sprie-Barsana. "Astazi este o faza determinanta intre Calinesti si Barsana, care nu va costa mai mult de 40 miliarde de lei vechi, Dupa parerea mea, lucrarile pot continua", sustine Emil Marinescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.