Mândru că-s Sighetean: Astăzi interviu cu Vasile Godja, director SC: PLIMOB SA – "Cu încredere în Dumnezeu şi în oameni se pot face multe lucruri deosebite"

Mândru că-s Sighetean: Astăzi interviu cu Vasile Godja, director SC: PLIMOB SA – "Cu încredere în Dumnezeu şi în oameni se pot face multe lucruri deosebite"

Vasile Godja este principalul actionar si directorul general al S.C Plimob S.A. Plimob este unul dintre principalii producatori de scaune din lemn masiv din sud-estul Europei . Productia anuala a Plimob este de peste doua milioane de scaune. Plimob are 1.400 de salariati carei lucrează în condiţii din cele mai bune, toate unităţile fabricii fiind modernizate şi utilate cu tehnică de nivel inalt, ca in Occident.  Societatea Plimob din Sighetu Marmaţiei se numără printre puţinele firme româneşti care nu şi-au restrîns personalul. activitatea, ci mai mult, deşi ne aflăm în recesiune economică de aproape doi ani, a reuşit să mai angajeze personal si sa ramana competitiva pe piata atat la calitate cat si la pret. Seriozitate, multa, multa munca, satisfactia lucrului bine facut si responsabilitatea pentru angajatii sai si bunul mers al firmei. Acestea sunt calitatile unui bun manager, sunt atribute care il definesc pe managerul firmei Plimob, Vasile Godja. Membru Rotary se implica activ in proiectele clubului.  Numele lui Vasile Godja il gasim pe buzele multor persoane care se indreapta cu recunostinta spre cel care le-a intins o mana de ajutor atunci cand era nevoie. Respecta valorile, incurajeaza performanta si nu se da niciodata la o parte atunci cand cineva are nevoie de ajutorul sau. “Cu credinta in Dumnezeu si in oameni, se pot realiza performante deosebite”, marturiseste interlocutorul nostru. Interviul va fi difuzat astăzi la ora 17:00, numai la TV Sighet. Toate interviurile, in ordinea difuzării lor, pot fi urmărite  pe site-ul www.maramedia.ro la rubrica Agenda Ta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.