Atenţie la cine vă felicită de Sărbători! Un bărbat a rămas fără pensie în urma unei îmbrăţişări cu un necunoscut

Atenţie la cine vă felicită de Sărbători! Un bărbat a rămas fără pensie în urma unei îmbrăţişări cu un necunoscut

Marţi, 20 decembrie, ora 12,20, la sediul Poliţiei Oraşului Tăuţii Măgheruăuş s-a prezentat Victor C., de 77 ani, din aceeaşi localitate.  Cetăţeanul  a reclamat faptul că, în jurul prânzului, în timp ce se deplasa pe strada Nr.1 din localitate, în faţa sa a oprit un autoturism cu numere străine din care a coborât un bărbat care l-a îmbrăţişat, l-a întrebat de sănătate, după care i-a spus că se grăbeşte si că o să-l caute mai târziu. Bărbatul necunoscut s-a urcat în maşină după care a plecat cu aceasta în direcţia Seini. După câteva momente, bătrânul a constatat ca i-a fost sustras din buzunarul de la spate al pantalonului portmoneul in care avea suma de 650 lei.
 În scurt timp, poliţiştii l-au ajutat pe bărbat să-şi recupereze banii. În urma activităţilor desfăşurate în colaborare cu Poliţia Seini, a fost oprit în trafic autoturismul în cauză, marca Alfa Romeo cu numere de Anglia. În autoturism a fost identificat Ioan M., de 43 ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara,  care a recunoscut fapta comisă.
 Prejudiciul a fost recuperat si restituit părţii vătămate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.