VIDEO | ”Mândră-i Sara de Crăciun”, festivalul de colinde de la Budești a ajuns la cea de-a patra ediție

”Mândră-i Sara de Crăciun”, festival de colinde ajuns la cea de-a patra ediție, a reunit un număr mare de copii din comuna Budești. Colinde și programe artistice dedicate Sfântului Nicolae și sărbătorii Crăciunului au amintit auditoriului cât îi de ”mândră seara de Crăciun”

Ulița satului a fost înlocuită cu scena unei săli de spectacole, pe care au urcat zeci de copii din Budești, care au reușit să redea atmosfera unei sfinte seri de Crăciun, în care colindul răsună din piepturile urătorilor, pe la casele de creștini.

”Astăzi ne aflăm la cea de-a patra ediție a Festivalului ”Mândră-i sara de Crăciun” . Acest eveniment l-am organizat pe fundalul sărbătorii și Moșul Ncoale, dar și hramul Bisericii Ortdoxe ”Sf. Nicolae”, din Budești. Toate colindele și programul copiilor a fost dedicat ”Sfântului Nicolae” . Drept surpriză la acest eveniment am invitat-o pe Voichița Nemeș, iar fiecare copil a primit un cadou din partea primăriei, prin Asociația Culturală Cosăul”, a spus Liviu Tămaș, primarul comunei Budești.

Spetacolul integral îl veți putea urmări în cadrul emisiunii ”Manifest”, realizat de Dana Berci la TV Sighet, ediția de vineri, 13 decembrie, de la ora 18:30.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.