VIDEO | Mandate puse în aplicare pentru doi tineri – unul condamnat pentru furt, iar altul pentru tentativă de omor

Două mandate de executare au pus ieri în aplicare polițiștii maramureșeni, ambele în cazul a doi tineri. Unul a fost condamnat pentru furt calificat, iar celălalt – pentru tentativă de omor.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au pus joi în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecatoria Baia Mare pe numele unui tânăr de 27 ani. Acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Totodată, poliţişii Postului Rozavlea au pus în executare sentinţa penală prin care s-a dispus luarea măsurii educative de internare într-un penitenciar pentru minori şi tineret faţă un tânăr de 19 ani, cetăţean fracez, pe o perioadă de 6 ani, pentru tentativă la omor şi tentativă la omor calificat. În acest sens, tânărul a fost predat Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, Serviciul de Investigaţii Criminale, care urmează să îl ducă în penitenciarul pentru minori şi tineret din Craiova.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.