MAE – Atenționare de călătorie în Spania

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează Aeroportul El Prat – Barcelona că, în 28 iulie activitatea pe aeroport e afectată din cauza grevei personalului de „handling” asigurat de IBERIA. Informaţiile au fost confirmate de AENA (autoritatea spaniolă de navigaţie aeriană) care estimează că vor fi afectate aproximativ o mie de zboruri naţionale şi internaţionale.

Se recomandă cetăţenilor români să consulte site-ul oficial al companiilor aeriene cu care călătoresc pentru a se informa asupra stării zborurilor programate.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Barcelona: +34 934 181 535; +34 934 334 223; +34 934 340 220, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Consulatului General al României la Barcelona: +34 661 547 853.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet http://barcelona.mae.ro , www.mae.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.