Luna de miere a prinţului de Monaco ameninţă să se încheie cu un divorţ

Luna de miere a prinţului de Monaco ameninţă să se încheie cu un divorţ

Înainte de a începe, viaţa de familie a prinţului Albert al II-lea de Monaco cu Charlene Wittstock ameninţă să se transforme într-un scandal grandios.

Cuplul, care s-a căsătorit cu mai puţin de două săptămâni în urmă, şi-a întrerupt brusc luna de miere în Africa de Sud, patria prinţesei, şi s-a întors de urgenţă acasă. Motivul pentru care cei doi şi-au întrerupt prematur vacanţa sunt testele ADN destinate să răspundă la întrebarea dacă Albert are un al treilea copil nelegitim, conceput cu o altă femeie în perioada relaţiei sale cu Charlene, relatează miercuri ziarul sud-african City Press. 

Potrivit revistei franceze VSD, nunta prinţului Albert cu Charlene reprezintă un fel de contract: prinţesa este obligată să nască un moştenitor legitim soţului său, după care cei doi vor trăi separat. Mai mult, ziariştii francezi sugerează că imediat după naşterea copilului cei doi ar putea divorţa. 

Până la ora actuală, prinţul de Monaco are doi copii nelegitimi de la mame diferite – o fiică născută în 1992 şi un băiat născut în 2003. Mama fetiţei este originară din California, iar al doilea copil a fost născut de o stewardesă. Albert i-a recunoscut pe ambii în 2005, însă niciunul dintre ei nu poate moşteni tronul pentru că s-au născut în afara căsătoriei. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.