Lucrările micuţilor expuse în catedrală

Lucrările micuţilor expuse în catedrală
Prea Sfinţia Sa Episcopul Maramureşului şi Satmarului Iustin Sigheteanul a participat în cursul zilei de ieri la un proiect caritabil organizat de Grădiniţa cu program prelungit nr. 9 din Sighetul Marmaţiei în parteneriat cu Catedrală Ortodoxă Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril din municipiu. Lucrările copiilor vor fi expuse duminică la Cadrala ortodoxă din municipiu, iar fondurile strânse în urma ecestei acţiuni vor fi donate unei fetiţe cu grave probleme de sănătate. 
Centrul de Resurse pentru educaţie de la grădiniţa nr. 9 din municipiu în parteneriat cu Catedrală Ortodoxă au pus în practică un proiect în care sunt implicaţi prunci din toate colţurile maramureşului istoric. Ieri 13 aprilie începând cu ora 10 la Catedrala Ortodoxă au fost întâmpinaţi participanţii, după care s+a dat startul acţiunilor în cadrul cărora copiii au realizat lucrări în care au ilustrat momente ale sărbătorii Învierii. Acestea au fost prezentate intr-o expoziţie deschisă publicului. Fondurile realizate din vânzarea lucrărilor vor fi donate unei fetiţe cu grave probleme de sănătate. Preasfinţia sa Iustin Sigheteanul a fost extrem de încântat de evenimentul de ieri dar mai ales de felul în care micuţii au ales să reprezinte sfintele sărbători ale Învierii.  
Lucrările copiilor vor fi expuse duminică la Cadrala ortodoxă din municipiu, iar fondurile strânse în urmă ecestei acţiuni vor fi donate unei fetiţe cu grave probleme de sănătate. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.