VIDEO | Loviți de mașini pe trecerea pentru pietoni

Un tânăr de 28 de ani și o adolescentă de 15 ani au ajuns ieri la spital după ce au fost loviți de mașini pe trecerea pentru pietoni. Un accident s-a petrecut în Sighet, iar celălalt în Baia Mare.

În timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii din Baia Mare, o femeie în vârstă de 37 de ani a accidentat un tânăr de 28 de ani care traversa pe trecerea pentru pietoni. În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni grave şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat. Poliţiştii au testat șoferița cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Ea e cercetată acum pentru vătămare corporală din culpă.

La rândul său, un bărbat de 35 de ani, din Repedea, care își conducea mașina pe strada Iapa din Sighetu Marmației, la ieşirea dintr-o curbă periculoasă a accidentat o minoră de 15 ani din Borşa care traversa pe trecerea pentru pietoni din fața Scolii generale nr. 1. Minora a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Şoferul a fost testat de către poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Și în acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: arhivă

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.