VIDEO | Unde se întrerupe furnizarea apei marți în Maramureș

Societatea Vital anunță întreruperea furnizării apei potabile marți, 10 martie, între orele 09.00- 14.00 pe străzile Mihai Eminescu, Dealul Groșilor și în localitățile Satu Nou de Sus, Unguraș și Groși. Asta din cauza lucrărilor de reparații făcute la Stația de Pompare a apei potabile de pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare.

Vor fi afectați de aceste lucrări și utilizatorii serviciilor de apă din localitățile Dumbrăvița, Chechiș, Rus, Șindrești, Cărbunar și Berința, care vor avea presiunea scăzută la apa de la robinete.

Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă de presiune, apă cu turbiditate ridicată. Aceste disfuncționalități nu vor fi de durată, iar în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca până în prezent.

Societatea Vital solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat și le recomandă să își asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări , utilizatorii pot suna la Dispeceratul societății VITAL la numerele de telefon: 0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.