Locul lui Florin Tătaru din Consiliul Judeţean Maramureş va fi, cel mai probabil, ocupat de inginerul minier Aron Zaharie

Locul lui Florin Tătaru din Consiliul Judeţean Maramureş va fi, cel mai probabil, ocupat de inginerul minier Aron Zaharie

Dupa castigarea alegerilor pentru functia de deputat in Colegiul 2 de candidatul USL, Florin Tataru locul acestuia din Consiliul Judetean Maramures s-a vacantat.
La urmatoarea sedinta de Consiliul Judetean, Mircea Man va fi nevoit sa constate incetarea mandatului lui Florin Tataru si s-a astepte propunerea PSD de inlocuire a sa. Teoretic, urmatorul pe lista care ar trebui sa preia mandatul de consilier judetean este primarul comunei Asuaju de Sus, Vasile Boitor dar acesta va prefera cu siguranta sa ramana primar. Dupa acesta urmează pe lista Aron Zaharie, fost inginer minier, fiul al comunei Cerneşti din satul Fânaţe.
Acesta mai trebuie insa sa fie propus de presedintele PSD, Mircea Ursache si sa accepte pozitia de consilier judetean. Prim-vicepresedintele PSD Maramures, Eugenia Godja declara ca oricare dintre ei este calificat sa preia demnitatea de consilier judetean si va putea face in continuare echipa in parteneriatul USL din cadrul Consiliul Judetean Maramureş.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.