Acces Direct cu Mihaela Coposciuc

Acces Direct cu Mihaela Coposciuc

Mihaela Coposciuc este o maramureseanca ce in urma cu aproximativ doi ani si jumatate a avut curajul sa intre intr-o lume tumultoasa numita mass media. De atunci este reporter special in cadrul emisiunii ,,Acces Direct” difuzata de Antena 1 si  spune ca nu regreta alegerea facuta.

Frumoasa maramureseanca este din Rona de Sus, a absolvit Facultatea de Stiinte Politice la Bucuresti si printr-o conjunctura favorabila a cunoscut producatorul emisiunii ,,Acces Direct” care i-a propus o munca laborioasa si anume cea de reporter. Recunoaste ca a fost norocoasa pentru ca i s-a oferit o sansa, insa a stiut sa profite de ea si a reusit sa-si cladeasca o cariera intr-o lume in care se spune ca nu reusesti fara sa faci o multime de compromisuri.
Mihaela spune ca a realizat tot ce si-a propus pana acum in mare parte datorita parintilor ei care i-au oferit o educatie serioasa si bazata pe principii solide. A dat dovada de seriozitate si a muncit mult, iar prin felul ei de a fi a atras atentia unor nume sonore precum Sergiu Nicolaescu sau domnul Columbeanu Senior oameni cu care ar putea demara in viitorul apropiat proiecte interesante.
Maramureseanca noastra in varsta de 27 de ani a fost desemnata sa coordoneze o campanie care militeaza pentru drepturile actorilor din Romania, lucru de care este foarte mandra.
In activitatea sa de peste doi an Mihaela Coposciu a aviut parte si de cateva peripetii de care isi aduce aminte acum cu haz: in timpul unui reportaj a fost agresata de body-guarzii lui Codin Maticiuc intr-un club bucurestean. A fost plecata in Spania, Malaga unde a realizat un reportaj cu renumita Nikita, dupa ce  aceasta s-a stabilit acolo si a avut probleme cu legea. A fost de asemenea in Bulgaria unde a facut testul poligraf cu inculpatul in dosarul Mihaelei Runceanu si cu zambetul pe buze Mihaela isi aduce aminte cum a facut un stand up in direct de pe un munte de castraveti stricati, dupa ce s-a impanzit povestea cu bacteriaq E-coli.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.