Locul I pentru Remeți la concursul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, faza zonală

Locul I pentru Remeți la concursul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, faza zonală

La Rona de Jos s-a desfăşurat ieri concursul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, faza zonală. La competiţie au participat formaţiile voluntare de pompieri din comunele Bocicoiu Mare, Câmpulung la Tisa, Remeţi, Rona de Jos, Rona de Sus, Sarasău şi Săpânţa. Concurenţii s-au întrecut în două probe- “pista de îndemânare şi viteză” şi “dispozitivul de intervenţie“.
Cei mai buni s-au dovedit a fi membrii S.V.S.U. Remeţi, care au ocupat locul I. Pe locul II  s-a clasat S.V.S.U. Rona de Jos, iar pe locul III- S.V.S.U. Rona de Sus. Diploma fair-play, pentru atitudine sportivă desăvârşită, a fost acordată S.V.S.U. Câmpulung la Tisa. Concursul a fost arbitrat de o echipă de la I.S.U. Maramureş, din care au făcut parte col. Ioan Breban, mr. Florentin Iacoş, lt. Sergiu Balaş, lt. Radu Bodea şi ing. Tiberiu Nedelcu.
   Competiţia voluntarilor va continua, cu încă 3 etape zonale, care se vor desfăşura în localităţile Vadu Izei- în data de 15 mai, Săcel, în data de 22 mai şi  Moisei, în data de 29 mai.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.