VIDEO | Liviu Marian Pop, supărat pe colegii de partid

Deși listele cu propunerile pentru alegerile parlamentare au fost făcute publice încă de duminică, pe parcursul săptămânii au tot apărut modificări în ceea ce privește ordinea candidaților. O astfel de modificare a avut loc și pe listele PSD Maramureș, Supărat în această situație, este senatorul Liviu Marian Pop, care a fost surclasat de pe primul loc la Senat, de un alt coleg de partid.

Chiar dacă lista cu candidații PSD Maramureș la alegerile parlamentare va mai putea suferi modificări, vestea că un coleg de partid i-a luat locul pe lista de la Senat,  l-a mahnit într-atât de tare pe senatorul Liviu Marian Pop, încât l-a determinat să-și consulte alegătorii, pe o pagină de socializare, dacă e justificat să-și dea, în aceste condiții, demisia din PSD.

”Dragi prieteni de pe Facebook,

Deși am fost votat pentru prima poziție la Senat de CEX PSD Maramureș, am fost înlăturat de pe listă.

Ce decizie credeți că ar trebui să iau:

  1. Să rămân în PSD?
  2. Să îmi dau demisia din PSD?
  3. Să candidez din partea altui partid?
  4. Altceva?

Va mulțumesc pentru eventualul răspuns.

Respect!”, scrie Liviu Marian pop, pe Facebook.

Nu mai puțin de 600 de comentarii a adunat postarea senatorului, până în această dimineață. Liviu Marian Pop a fost retras de pe lista PSD de la alegerile parlamentare, deși în urmă cu doar trei zile, într-o ședință, acesta a fost validat pentru liste în cadrul Comitetului Executiv Judetean al PSD. Locul lui Liviu Marian Pop era luat aseară de avocatul sighetean Ioan Sas. Conform unor informații din interiorul PSD, în această dimineață și locul avocatului Sas Ioan a fost luat de către președintele PSD Sighet, Sorin Vlașin.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.