Liga a cincea din Maramureș și-a desemnat câștigătoarea

Cu 3-1 s-a impus Faurul Făurești în fața celor de la Gloria Sălsig în finala Ligii a cincea în Maramureș, sezonul 2018/2019. Cei de la Făurești au câștigat seria 1 a Ligii a cincea, obținând 10 victorii și bifând 2 egaluri în cele 14 partide disputate.

Cu 47 de goluri înscrise și 17 primite, cei din Făurești au avut – de asemenea – și cel mai prolific atac al seriei și cea mai puternică apărare.  Gloria Sălsig s-a impus în seria 2 a Ligii a cincea, având 11 victorii și un egal în cele 14 meciuri jucate. Cu 63 de goluri înscrise, cei din Sălsig au avut cel mai solid atac din serie.

Cele două grupări și-au disputat – pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare – finala Ligii a cincea. Victoria a revenit celor din Făurești la scorul de 3-1.

Finala a fost urmată de o festivitate de premiere oficiată de Zoltan Szekely, președinte al AJFMM. Pe lângă cupele și medaliile oferite celor două finaliste, au fost pregătite trofee și pentru cei doi golgheteri ai Ligii a cincea: Alex Chiuzbăian de la Rapid Satu Nou de Sus și Adrian Chiș de la Gloria Sălsig, ambii cu câte 17 goluri.

Sursa: AJF Maramures

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.