LI S-A-NFUNDAT: Doi contrabandiști ucraineni au fost prinși la graniță

LI S-A-NFUNDAT: Doi contrabandiști ucraineni au fost prinși la graniță

 Doi cetățeni ucraineni au fost reținuți de polițiștii de frontieră maramureșeni pentru contrabandă. De asemenea, lucrătorii ITPF Sighetu Marmației au confiscat peste 18.000 de pachete de țigări care urmau să ajungă pe piața neagră.

Joi, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră Valea Vișeului a observat mai mulți bărbați care transportau de la frontiera de stat către interiorul țării colete voluminoase. Polițiștii de frontieră i-au somat să se oprească, însă aceștia au fugit. Până la urmă au fost prinși doi contrabandiși, cetățeni ucraineni. De asemenea, s-au confiscat 6.000 de pachete de țigări.
În noaptea de joi spre vineri a ajuns în Punctul de Trecere a Frontierei Siret o femeie de 31 de ani din Republica Moldova, care era pasageră într-o mașină. Avea ascunse în bagaje și pe corp 2.500 pachete de țigări de provenienţă ucraineană. S-a ales cu o amendă de 10.000 de lei și cu interdicția de a mai intra în țară cinci ani.
Și polițiștii de frontieră de la STPF Suceava au descoperit, într-o anexă ce aparține unui imobil părăsit, un autoturism plin cu colete cu țigări, 9.600 de pachete. Acestea au fost confiscate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.